Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Mezőgazdasági szolgáltatások BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

Álnéven kampányolt a Négy Mancs aktivistája a magyar libatömés ellen - Markus Müller nem létező személy

2013. július 15., 11:56

Fénykép- és videófelvételek, illetve bírósági jegyzőkönyvek bizonyítják, hogy Markus Müller, a bécsi székhelyű Négy Mancs (NM) állatvédő szervezet kampánymenedzsere nem létező személy - derül ki a HírTV riportműsorából. A magyar libatömés és tolltépés elleni lejárató NM-kampányt irányító aktivistát valójában Friedrich H. Müllnnek hívják.

Álnéven folytatott lejárató kampányt a tradicionális magyar libatömés és tolltépés ellen az a személy, aki az NM kampánymenedzserének adta ki magát - derül ki a HírTV riportműsorából. A magát Markus Müllernek nevező aktivista valódi neve Friedrich H. Mülln. A HírTV riportja a következő linkre kattintva tekinthető meg.

A televízió információi szerint a bécsújhelyi bíróságon 2010-ben büntetőeljárás indult több állatvédő aktivista, így az NM képviselői ellen, mivel illegális akciókat szerveztek egyes szőrmekereskedő cégek ellehetetlenítésére. Az eljárás során meghallgatták az NM kutatásvezetőjét is, aki Friedrich H. Mülln volt. A dokumentumok és a személyleírások alapján azonban ez a személy nem lehetett más, mint az, aki a magyarországi lejárató NM-kampányban Markus Müllernek adta ki magát - áll a riportban.

A műsor megállapításai szerint tehát Markus Müller, mint az NM kampányfőnöke, nem is létezik. Így kérdésként merül fel, mennyire lehet hiteles az a szervezet, amelynek képviseletében álnéven tesznek nyilatkozatokat? - veti fel a televízió riportja.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat